Sunday, November 20, 2011

HOT Offer

TAWARAN HARGA RUNTUH!! JIMAT SEHINGGA RM 45!.



Saya menjual Original License Kaspersky Internet Security 2012 (1 year/ 1 Pc) dengan harga RM 25 sahaja.

Kenapa murah?
Sebab saya hanya menjual activation code (20 digit) sahaja dan ia tidak datang dengan kotak dan CD. Jadi kos produk sudah banyak dikurangkan. Software boleh download secara percuma di website Kaspersky. Selain itu, activation code ini dibeli secara pukal dalam kuantiti yang banyak terus dari syarikat Kaspersky. Sebab tu murah habis!

Original ke? Genuine?
Semua activation code yang saya jual adalah 100% ORIGINAL (Genuine) dari Kaspersky. BUKAN daripada Crack, Keygen atau yang seangkatan dengannya. Diingatkan bahawa, activation code yang saya jual hanya untuk kegunaan 1 PC/1 User sahaja. Penggunaan melebihi bilangan PC/user yang ditetapkan akan menyebabkan blacklist.

  
Ada Jaminan ke?
Baiklah, untuk meyakinkan lagi anda, saya akan memberi jaminan selama 365 hari dari hari pertama anda aktifkan code Kaspersky anda. Ini bermaksud, anda boleh menggunakan produk yang saya jual ini selama setahun tanpa rasa bimbang. Jika diblacklist, hubungi saya segera untuk memudahkan saya membuat report ke Kaspersky. Pastikan anda print screen dahulu Kaspersky anda yang telah diblacklist. Saya akan beri FULL REFUND jika masalah tersebut tidak dapat diselesaikan dan ia bukan berpunca dari kesilapan anda.

Cara pembelian :

1) PM saya untuk pertanyaan stok, sy akan beri detail akaun jika ada stok.
2) Masukkan bayaran sebanyak RM25 ke dalam akaun Maybank saya.
3) Emel butiran pembayaran ke azz_mg@yahoo.com
3) Setelah pengesahan pembayaran dibuat, activation code akan dihantar ke emel anda secepat mungkin.

Contact:

1) YAHOO MESSENGER : azz_mg@yahoo.com
2) EMAIL : azz_mg@yahoo.com

LINK DOWNLOAD INSTALLER KASPERSKY 2012 :



Monday, October 17, 2011

Membaca Ebook dengan selesa

As salam semua, dah lama menyepi dalam ini bidang.
Hari hari tetap indah.So, pernah kat korang dengar ini software. Martview.
Martview adalah satu software yang banyak membantu kita membaca, mengupload, memcipta file dalam bentuk pdf.Martview memang sesuai untuk sesiapa yang suka mambaca novel, ebook kerana membari kita satu interface yang menarik untuk kita terus membaca.

So, boleh anda melawat http://www.martview.com/ dan mencuba. Selamat semuanya :)

Tuesday, July 26, 2011

Lajukan boot Window menggunakan Soluto

Asal lambat loading window dengan pc aku ini..Lambatnya.Macam mana nak buat PC/Laptop anda cepat boot window.

Pernah anda dengar mengenai Soluto ?.


Soluto ni banyak membantu untuk mempercepatkan boot window.
Maklumat lanjut mengenai soluto boleh tengok kat sini .http://www.soluto.com/Home/Thank-You

Tuesday, July 19, 2011

Broswer pantas Maxthon 3


Maxthon ini lebih laju dari Google Chorme..
Dia punya halaman utama :-

Sapa-sapa mahu download.Jangan malu jangan segan :-klik kat sini http://www.maxthon.com/mx3/index.htm

Kekacang untuk Google pada 20.7.2011


Apakah hari ini dalam sejarah.
Kekacang tema untuk pak cik google.
Adakah anda tahu mengenai hari kekacang pada tarikh 20.7.2011.
Apakah semua ini??

Ini kejadian nya.
Rupa - rupanya hari ini hari kelahiran Gregor Mendel

Tokoh dalam genetik

Short dan cut untuk Window Seven


Dalam duduk busan-busan..Maka terjumpa satu dua artikel untuk di sharingkan..hehehe..Selamat mencuba.Harap kerja anda lebih menenangkan..

Sunday, July 17, 2011

Kampung WIFI


Sedap sangat kalau dapat wireless percuma lagi tu..Selamat menggunakan perkhidmatan ini.Facebook buleh layan, leh download cite, lagu n so on..

Semua penat lelah aku layan je.Apa yang dapat itu adalah pengalaman yang berguna untuk diri ku ini. Sekian terima kasih..